KONTAKT OS


Bemærk venligst at der kan være længere svartid uden for sæsonen, da alt arbejde i forbindelse med kræmmermarkedet er frivilligt

I tvivl om hvem du skal kontakte?

Generelle henvendelser

Hvis du er i tvivl om, hvem du skal sende din mail til, eller har du et spørgsmål, som ikke falder ind under de andre kategorier, så send den her. Så skal vi nok sørge for, at den havner det rigtige sted. Udfyld formularen eller send mail til info@hillerod-marked.dk.

Underholdning

Er du musiker, kunster, medlem af et gymnastikhold, slangetæmmer eller noget helt femte, og har du lyst til at optræde på Hillerød Kræmmermarked, så er det her, du skal henvende dig. Udfyld formularen eller send mail til underholdning@hillerod-marked.dk.

Presse

Er du journalist, er du altid velkommen til at kontakte vores presseansvarlige – så hjælpes du videre i systemet, vi skaffer en udtalelse, et billede eller hvad du nu har brug for. Udfyld formularen, send mail til presse@hillerod-marked.dk 

Børnekræmmermarked

Børnekræmmermarkedet henvender sig – som navnet antyder – udelukkende til børn, men voksne må godt hjælpe til. Læs mere og tilmeld dig her. Har du spørgsmål så udfyld formularen eller skriv til bornemarked@hillerod-marked.dk.

Leje af stand

Hvis du vil leje en stand, så skal du bruge vores booking formular –  klik her. Har du spørgsmål til leje af stand, så udfyld kontakt formularen eller send mail til standleje@hillerod-marked.dk.

Bestyrelsesformand

Henvendelser til bestyrelsesformanden for Hillerød Kræmmermarked kan stilles til Claus Andreassen. Udfyld formularen eller send mail til ca@hillerod-marked.dk.

Udfyld kontaktformularen