Hillerød Kræmmermarked er slut for i år. Det blev til fire fantastiske dage på markedspladsen på Smørkildevej med skønt vejr, tivoli, over 300 kræmmere, et hav af koncerter og en masse dejlige gæster.

“Vi har haft fire fantastiske dage på Hillerød Kræmmermarked med godt vejr og masser af mennesker. Vi håber, at vores gæster har fået gjort nogle gode handler, hørt noget god musik, drukket en øl eller to og hygget sig,” siger Claus Andreassen, der er formand for Hillerød Kræmmermarkeds bestyrelse.

Hillerød Kræmmermarked plejer at blive besøgt af mellem 60.000 og 70.000 mennesker. Hvor mange, der lagde vejen forbi i år, er endnu ikke talt sammen, fortæller formanden.

“Vi har ikke de endelige besøgstal endnu, men vi ved, at der var flere end normalt på pladsen i fredags, men nu må vi se, når vi får gjort alle tallene op. Min mavefornemmelse siger mig, at vi ligger på nogenlunde samme niveau som sidste år, hvor cirka 65.000 gæster slog vejen forbi Hillerød Kræmmermarked i løbet af de fire markedsdage,” siger Claus Andreassen.

Også kræmmermarked til næste år

Marken, som Hillerød Kræmmermarked holder til på, bliver inddraget i forbindelse med byggeriet af det nye hospital. Det betyder, at Hillerød Kræmmermarked fra 2019 står uden en grund. I 35 år er der blevet afholdt kræmmermarked på markedspladsen på Smørkildevej, og det er ikke nogen nem opgave at finde en ny grund til så stort et marked.

“Hillerød Kræmmermarkeds fremtid er jo stadig lidt uklar, da det ikke er lykkedes Hillerød Kommune at finde en egnet plads. Én ting er dog sikkert: Hillerød Kræmmermarked afholdes også på markedspladsen på Smørkildevej i 2018, og vi har tænkt os at slutte af med et brag af en fest. Hvad, der så sker med Hillerød Kræmmermarked derefter, ved vi desværre ikke endnu,” slutter kræmmer-formanden.

Hillerød Kræmmermarked afholdes i 2018 i uge 35 fra torsdag den 30. august til og med søndag den 2. september.