Hillerød Kræmmermarked er klar med årets program

Hillerød Kræmmermarked er som bekendt meget mere end hundredvis af kræmmerboder fyldt med antikke standerlamper, porcelæn, gamle glas og amagerhylder. Det lokale kræmmermarked, der plejer at trække op mod 60.000 gæster til byen, præsenterer igen i år et omfattende musikprogram, der byder på noget for enhver smag. I år kan du blandt andet komme til koncert med Guldpige, Peter & De andre Kopier, Andrew Murray, det lokale band Taking Flight og Elias fra tv-programmet ’Danmark har talent’. Der er gratis adgang til koncerterne, når du har købt din entrebillet til markedet. Hillerød Kræmmermarked afholdes i år i dagene fra torsdag den 31. august til og med søndag den 3. september – og det hele foregår stadig på markedspladsen på Smørkildevej ved Overdrevsvejen.

Middelaldermarked
Hillerøds borgmester Dorte Meldgaard står for den officielle åbning torsdag klokken 17 (selve markedspladsen åbner dog allerede klokken 16) på Kræmmertorvet ved Vise Vers Teltet, og så er der ellers lagt i kakkelovnen til fire festlige dage. Som noget nyt præsenterer Hillerød Kræmmermarked i år et vaskeægte middelaldermarked med gøglerier, ildshow og meget mere. Byens pensionister inviteres traditionen tro til ’kræmmer-komsammen’, der er strandfoldbold-turnering, tivoli, damefrokost og meget mere.

Du kan se hele programmet her.