GrønnegadeCentrets Venner inviterer også i år til den traditionsrige pensionistfrokost på kræmmermarkedet

Også i år er GrønegadeCentrets Venner aktive på Kræmmermarkedet og er værter for den traditionsrige pensionistfrokost i Partyteltet fredag den 1. september klokken 11.

Vennerne, der tidligere har haft stor succes med at skrabe penge ind til centret, håber derfor, at mange møder op.

“Alle er velkomne til at få et par hyggelige timer sammen med pensionister og andre glade mennesker. Konceptet er det samme som tidligere, så frokosten starter kl. 12 med helstegt pattegris med tilbehør leveret af Per Højland fra Hasta la Vista. En af centrets kendte skikkelser står for underholdningen, og Ole Peters lover mange kendte numre, som publikum kan synge med på,” lyder det fra arrangørerne.

Der er også mulighed for at vinde flotte gevinster i et amerikansk lotteri.

Billetsalget er startet, og da der er rift om billetterne, er det en god idé snarest at besøge enten GrønnegadeCentret, Torvets Vin og Tobak, Superbrugsen i Ullerød, Holte Vinlager i Hillerød eller ringe til Skævinge Aktivitetscenter på telefon 30 58 44 22.

Her kan man købe billettet til 100 kroner (inklusiv indgang til kræmmermarkedet, men eksklusiv drikkevarer, som skal købes i baren).