Nu kan børnene igen prøve kræfter med livet som kræmmer

Hillerød Kræmmermarked, der afholdes i dagene fra torsdag den 31. august til og med søndag den 3. september, inviterer igen i år børnene til at prøve kræfter med ‘kræmmerlivet’, når børnene får deres helt eget kræmmermarked.

Børnekræmmermarkedet afholdes i år lørdag den 2. september mellem klokken 10 og 15. Det er gratis at få en stand på børnekræmmermarkedet, men det er altså også kun for børn.

På børnekræmmermarkedet må der sælges ting fra børneværelset – eksempelvis legetøj, børnebøger og små møbler. Meningen med børnekræmmermarkedet er, at det er børnene, der skal prøve kræfter med kræmmerlivet og få et par hyggelige timer – og forhåbentlig tjene lidt lommepenge. Forældrene må selvfølgelig gerne hjælpe til. Men det er altså børnenes eget kræmmermarked, og dem der er i fokus.

Helt gratis

Det er helt gratis at få en stand på børnekræmmermarkedet. Der er et begrænset antal pladser, så du skal skynde dig at reservere, hvis du vil være sikker på at få en stand. Du skal selv medbringe alt det, du skal bruge på din stand.

Du kan booke en stand til børnekræmmermarkedet ved at udfylde on-line tilmeldingen her eller sende en mail til bornemarked@hillerod-marked.dk.