Tre foreninger har i år slået pjalterne sammen og har arrangeret en stor åbningsfest på Hillerød Kræmmermarked torsdag eftermiddag og aften.

Åbningsfesten bliver holdt i og omkring Vise Vers Teltet, der drives af FIF Fodboldens Venner. Men også Skævinge IS, der har Partyteltet, og Ålholms Venner, der har Bryggeren, er med til at arrangere åbningsfesten, der blandt andet byder på koncert med Søren Poppe og band og Andrew Murray.

“Tanken bag det fælles arrangement er, at det er sjovere og festligere at have mange mennesker samlet ét sted i stedet for at fordele dem ud i tre forskellige telte på pladsen”, fortæller Mogens Sylvester fra Hillerød Kræmmermarkeds projektgruppe.

Hvis du besøger Vises Vers Teltet i løbet af torsdag eftermiddag og aften og køber lidt i baren, er du altså med til at støtte hele tre forskellige lokale sportsklubber.

Hillerød Kræmmermarked åbner torsdag den 1. september klokken 16. Klokken 17 finder den officielle åbning sted på scenen på Kræmmertorvet ved Vise Vers Teltet, hvor Hillerød Kræmmermarkeds protektor, Hillerøds borgmester Dorte Meldgaard, holder åbningstale.

Ved samme lejlighed donerer Hillerød Kræmmermarked 10.000 kroner til et godt formål. I år går pengene til foreningen Bør, Unge og Sorg. Alle er velkomne til at kigge forbi og deltage i festlighederne.

Der er musik fra klokken 16.30 med Rene Gummer Trio, klokken 19 går Søren Poppe og band på og festen slutter med Andrew Murray and the Crew, der spiller mellem klokken 21 og 23.