Igen i år der børnekræmmermarked på Hillerød Kræmmermarked.

Børnekræmmermarkedet henvender sig – som navnet antyder – udelukkende til børn. På børnekræmmermarkedet må der sælges ting fra børneværelset – eksempelvis legetøj, børnebøger og små møbler. Meningen med børnekræmmermarkedet er, at det er børnene, der skal prøve kræfter med kræmmerlivet, men forældrene må selvfølgelig gerne hjælpe til.

Det er helt gratis at få en stand på børnekræmmermarkedet – men det er altså kun for børn. Der er et begrænset antal pladser, så du skal skynde dig at reservere, hvis du vil være sikker på at få en stand. Du skal selv medbringe alt det, du skal bruge på din stand.

Du kan booke en stand til børnekræmmermarkedet på bornemarked@hillerod-marked.dk.

I år er der børnekræmmermarked lørdag den 3. september 2016 mellem klokken 10 og 15.